Kies veilig, ga voor het origineel

Mooie behuizing

Een goede oppervlaktebehandeling maakt deze opladers als een echt kunstwerk. Ze zien er strak compact en degelijk uit.

Kleinste ontwerp

Een kleine oplader maakt uw leven gemakkelijker.
Dankzij de geweldige inzet van ons ingenieursteam is dat gelukt. We weten hoe we het tegen een goede prijs klein kunnen maken.

Geavanceerde schakelschema's

Een geavanceerd schakelschema help de laders efficiënter te werken en maakt de lader betrouwbaarder.

Advanced scheme


Excellente materialen

Voor de belangrijkste componenten zoals condensatoren, transformatoren, relais, enz., Kiezen we de meest bekende en beste kwaliteitsleveranciers in plaats van alleen na te denken over hoe de prijs te verlagen.


Protectie functies

Had u de lader zonder goede kwaliteit 's nachts durven gebruiken? Een goede lader moet uitgebreide beveiligingsfuncties hebben zodat u zorgeloos van een goede nachtrust kunt genieten.
Overspanningsbeveiliging
Kortsluitingsbeveiliging
Omgekeerde polariteitsbescherming
Terugstroombeveiliging
Overbelastingsbescherming
Bliksembeveiligingsfunctie
Protection functions


Een diep ontlaadde accu tóch opladen

Het gebeurde vaak dat mensen vergeten om de batterij op te laden in de winter, en dan kan de batterij niet meer worden opgeladen. Gelukkig heb je deze problemen niet, omdat onze lader een functie heeft de accu in de meeste gevallen tóch weer op te laden.

Wake up no power battery

Correcte lader

Lader, adapter en voeding / transformator, weet u het verschil? Het gebeurt vaak dat lithium batterijen met verkeerde laders geladen worden! Dit kan erg gevaarlijk zijn met kans op explosie en brand als gevolg! Gebruik daarom altijd speciale laders die ontwikkeld zijn voor Lithium batterijen zoals de onze!