Kies veilig, ga voor het origineel

De beste ST Chargers in Nederland voor elektrische fietsen


De meeste e-bikes worden geleverd met een ST Charger en wij zijn officiële merkdealer voor de gehele BENELUX. Via online verkoopkanalen is de kans zeer groot dat u slechte kwaliteit laders treft. En helaas is dat aan de buitenkant niet te zien! Riskeer het niet en koop bij ons veilig het origineel tegen een zeer scherpe prijs. Of het nu gaat om een lader voor in de auto (12 volt), een extra lader of een snellader.
Kies voor origineel, u wilt toch niet dat u door een onveilige lader uw accu riskeert? Of erger, brand veroorzaakt met alle gevolgen van dien? Onze laders zijn voorzien van uitgebreide testcertificaten en worden veel minder warm tijdens het laden!

Bent u op dit moment met uw camper, caravan of auto aan het reizen in het buitenland? Dat is voor ons geen enkel probleem! Wij bezorgen onze producten binnen één tot vijf werkdagen door meerdere Europese landen.

Kies voor E-4Motion

E-4Motion werkt al jaren met succes aan compacte, lichte en elektrische vervoersmiddelen en accessoires. Zo hebben wij compacte elektrische fietsen, maar ook de beste ST Chargers. Met onze opgedane kennis en jarenlange ervaring in de vliegtuigbouwkunde, zijn wij ons gaan richten op een mobiliteitsvraagstuk waarbij gezocht werd naar compact, licht en elektrisch vervoer. Dit doen we met succes! Zo heeft de ANWB ons in 2016 onder andere uitgekozen tot de beste voordeligste keus.

De voordelen van E-4Motion

Door het grote dealernetwerk dat wij hebben opgebouwd, kunnen we korte lijnen en snelle communicatie garanderen. Een locatie voor service en onderhoud aan uw elektrische fiets en/of ST lithium ion battery Charger is dan ook snel gevonden. Verder zijn onze producten, zoals diverse soorten 36 volt elektrische fiets acculaders, in meerdere Europese landen te koop. Dit kan via onze dealers, webshop, bol.com en bij diverse beurzen waar wij aan deelnemen.

Oplader elektrische fiets kopen

Zoekt u een ST Battery Charger of een ander accessoire voor uw elektrische fiets? Dan ben u bij E-4Motion aan het juiste adres! Wij bezorgen onze producten in meerdere Europese landen. De bezorging hiervan duurt één tot vijf werkdagen. Dus bent u op vakantie in Duitsland en werkt de acculader van de elektrische fiets niet meer? Dan bestelt u gemakkelijk een nieuwe via onze webshop!

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een snellader voor uw elektrische fiets? Of wilt u graag meer informatie over de producten ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak en/of het stellen van uw vragen. Bel naar tel: +31172740797. U kunt ook een bericht achterlaten via ons contacformulier.E-4Motion is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 21:00. Wij helpen u graag verder!